„Vařilo se dle receptur Tomáše Poppa, majitele farmářských obchodů a provozovatele farmářských trhů. Používaly se přitom suroviny, které uspěly v Regionální potravině, či které jsou z farmářských obchodů,“ řekl Deníku jeden z účastníků vaření, železnorudský řezník Michal Šnebergr. Kuchařům dodal lesní špek, se kterým vyhrál svoji kategorii v Regionální potravině Plzeňského kraje. „Dělala se z něj omáčka ke kuřeti, jež bylo z farmy veterináře Zeleného ze Sušice, k tomu byly houby nasbírané na Hartmanicku…,“ nastínil Šnebergr.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditV Pošumaví natáčel jeden z Kluků v akci. Vařil z místních potravin
Ondřej Slanina, známý z televizního kuchařského pořadu Kluci v akci, vařil tento týden před televizními kamerami v restauraci v Soběsukách.
Na snímku jsou zleva Šnebergr, Popp a Slanina.
|
Foto: archiv M. Šnebergra
V Běšinech mají dva sportovní spolky s dlouhou tradicí, zájemců ale ubývá