„Přijeli k nám tatéři z celé republiky a jsou tu k vidění opravdu špičková studia,“ pochvaloval si Marcel Soušek z tetovacího studia eMPík Klatovy, který akci pořádal spolu s manželkou Pavlou.


Zřejmě největší hvězdou byl tatér Bekus, známý i v zahraničí. „Od malička se věnuji kresbě a malbě, o tetování se zajímám asi patnáct let. Profesionálně se mu věnuju jedenáct let a hrozně mě to baví,“ řekl nám při práci 32letý tatér, na němž je na první pohled vidět, že mu tetování skutečně učarovalo. „Podepsalo se na mě asi čtyřicet tatérů k dnešnímu dni. Mám okolo devadesáti kérek (tetování – pozn. aut.) a některé jsem si dělal sám. Mám taky patnáct piercingů,“ vypočítal Bekus.


Své umění s tetovacím strojkem předvedli na show nejen muži, ale i ženy (rozhovor s jednou z tatérek přineseme během týdne). Příchozí mohli obdivovat práce ve čtyřech stylech – černá a bílá barevné tetování, biomechanika a realistic. Na kůžích dobrovolníků se tak přímo před zraky příchozích rodila řada zajímavých tetování, některá byla velmi náročná. Svá záda nastavila jehle i Dana Řezníčková. „První tetování mám od devatenácti. Nechala jsem se tetovat proto, že se mi to líbí,“ vysvětlila 23letá dívka. Na show, která kromě tetování nabídla i malování na tělo, netradiční účesy, koncert, striptýz a další zábavu, se přišli podívat lidí všeho věku. „Nejvíc mě lákají piercingy a tetování. Možná si nějaké vyberu,“ svěřila se Johana Branská z Nýrska.