Když pojedete do Běšin od Klatov, tak na hlavní silnici, která vede na Železnou Rudu, před železničním přejezdem uvidíte směrovou tabuli na Sušici, kde je vzdálenost 33 km. Po pár metrech, kdy odbočíte a přejedete přejezd, vás tabule informuje o tom, že už jste ujeli 11 kilometrů, jelikož tam je už jen Sušice 22 km.

Na tuto situaci upozornil Deník Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje Oblastní správu Jih, kterým patří silnice od přejezdu ve směru na Sušici. „Podle mě jsou na naší ceduli správné kilometry. Druhá cedule před přejezdem patří Ředitelství silnic a dálnic," uvedl za Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje Oblastní správu Jih Miroslav Sušický.

Redakce se obrátila na Ředitelství silnic a dálnic Plzeňského kraje, kde se dozvěděla, která značka nesprávně informuje. „Chyba je na značce na komunikaci I/27. Kilometry opravíme, bude tam 23 km. Jde o ojedinělý případ „provozní slepoty". Značky jsme takto převzali v roce 2001 od Správy a údržby silnic Klatovy," řekl vedoucí provozního úseku Ředitelství silnic a dálnic, Správa Plzeň Michal Syřínek.