Následující dny se hlavní program odehraje na náměstí a doprovodný v dalších částech města.

„Jsem trochu skeptický ohledně počasí, ale doufám, že se vydaří. Připraven je jako tradičně pestrý program pro všechny generace. Osobně se těším na skupinu Abraxas, na které jsem vyrůstal. Těším se, že si poslechnu, jak hrají nyní. Myslím, že si na slavnostech užijí všichni, které srdečně zvu,“ řekl starosta Petr Mottl.

Hlavními body programu bude v pátek koncert skupiny Visací zámek (od 22 h) a v sobotu Marka Ztraceného (od 20.45 h). „Do Sušice se mimořádně těším, protože jde o skoro domácí prostředí. Zahrajeme všechny rádiové písničky i novinku Dvě lahve vína, ke které aktuálně vznikl i videoklip v hlavní roli se Zdeňkem Godlou ze seriálu Most. Určitě přijedu dřív, abych nasál atmosféru slavností. Bude to skvělé,“ těší se Ztracený.

Na slavnostech nebude chybět přehlídka školních souborů, v pátek vystoupí také Sylvie a Silver Matte, Karavana Swingers Band, v sobotu pak domácí zpěvák Pavel Horejš, skupina Deadman, Pekař a Sirkyskon, před kterými se ve 22 hodin na Andělíčku rozzáří ohňostroj. Pořadatelé nezapomněli ani na děti. Na Fufernách je pro ně v pátek od 15 do 17 hodin přichystáno zábavné odpoledne a v sobotu od 13. 30 do 16.30 hodin pohádkový les v Luhu. Doprovodný program bude od 14 do 20 hodin také na Santosu. Slavnosti uzavře v neděli od 13 hodin tradiční rodinný výlet na Svatobor, kde zahraje kapela Štreka.

Ilustrační foto.
Opilý řidič, který nadýchal téměř tři promile, odmítl vyšetření i odběr