VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Hospůdka roku 2010 čtenářů Deníku mají v Hnačově

Hnačov – Krokodýl Drobeček i přerostlé želvy z akvária sledovali společně s vylosovanými čtenáři, kteří v soutěži Hospůdka roku hlasovali pro svoji nejmilejší restauraci, slavnostní předání certifikátu Hospůdka roku 2010 čtenářů Klatovského deníku majiteli Wellness relax areálu na Hnačově u Plánice.

12.9.2010
SDÍLEJ:

Slavnostní předání ocenění Hospůdka roku 2010 čtenářů Klatovského deníku Wellnes relax areálu Hnačov Foto: DENÍK/Ludvík Pouza

„Proč k nám zákazníci rádi chodí? Myslím si, že proto, že jsme restaurací rodinného typu s českou domácí kuchyní, uprostřed přírody, a to jen několik minut od Hnačovského rybníka. Snažíme se k zákazníkům chovat mile a přívětivě a děláme vše pro to, aby se jim u nás líbilo a aby jim tu chutnalo. Proto sem kromě stálých zákazníků jezdí často školy v přírodě, tábory, pořádají se tu různé rekondiční pobyty seniorů i sportovní soustředění,“ popisuje svůj podnik majitel vítězné restaurace na Klatovsku Adolf Hanousek. Certifikát Hospůdka roku 2010 mu předal šefredaktor Klatovského deníku Milan Kilián.

„Do soutěže o nejlepší restauraci či pohostinství se mohl přihlásit každý podnik v regionu, který pravidelně odebírá a nebo si předplatil Deník, který je v restauraci k dispozici hostům. O tom, kdo vyhraje, pak rozhodovali sami čtenáři,“ říká vedoucí odbytu Klatovského deníku Jitka Tomanová.

„Já v pohostinství vyrůstal. Rodiče totiž pracovali pod Jednotou v pohostinství a já se pořád motal ve výčepu i v kuchyni. Proto jsem šel v jejich stopách a oboru se vyučil. Od roku 1996 se pak sám věnuji podnikání v pohostinství. Nejdříve jsme měli podniky v nájmu od Jednoty Vimperk a nakonec jsme si pořídili areál zde v Hnačově, kde jsme se usídlili a kde rozvíjíme naše podnikání. Lákáme nejen na dobré pivo, ale i na čtyřicet druhů kávy, z českých jídel pak na regionální kuchyni, ze které zmíním naše speciality dragoun v bramborových plackách či kuřecí prsa plněná jablky s jalovcovou omáčkou. Máme tu i malou ZOO, kterou ocení hlavně rodiny s dětmi,“ pokračuje Hanousek který při slavnostním ceremoniálu neskrýval dojetí. „Moc mě toto ocenění těší. Jsem rád, že si čtenáři vybrali právě náš areál a že ho ocenili jako svůj nejmilejší. Budeme dělat všechno pro to, aby k nám chodili jak stálí štamgasti, tak aby přicházeli další a další, doufejme že spokojení zákazníci,“ dodal majitel restaurace, který potvrdil, že bez pomoci manželky, vrchního, lidí z kuchyně a wellness centra by určitě takovýto úspěch neměli.

„Chodíme sem pravidelně. Vždycky se tu setkáme naše parta kamarádů a prožíváme tady pěkné chvíle. Je tu hezky, mají tu dobré pivo a výtečně tu vaří,“ pochvaluje si jeden z těch, jenž zaslal tomuto areálu v soutěži svůj hlas, a to Václav Trnka. Pět vylosovaných hlasujících pro vítězný podnik obdrželo při akci od Deníku malou pozornost.

Autor: Ludvík Pouza

12.9.2010 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

2. liga 2017/2018: Klatovy (červené dresy) - Tábor 0:2
36

FOTO: Klatovy nedaly gól a Táboru podlehly i potřetí

Ilustrační foto.
AKTUALIZOVÁNO

Po zatroubení uhnul muž z kolejiště, přesto ho vlak zachytil

FOTO: Koukáme na svět

Klatovsko - Hodně štěstí, zdraví a spokojenosti do života přeje Deník.

V Pačejově přivítali občánky

Pačejov - Nové občánky Pačejova slavnostně přivítali v obřadní síni kulturního domu v Pačejově – nádraží.

Už podesáté zaplní dešenickou tvrz tvořiví a kreativní lidé

Dešenice – Už podesáté pořádá dešenický Spolek pro radost akci Dešenické tvrzení aneb Tvoření ve tvrzi.

Vyrazte na Kohouty a vyhrajte klobásy

Klatovy – Diváckou podporu budou v sobotu 18. listopadu doma potřebovat hokejisté Klatov v utkání 2. ligy, skupiny Střed, proti Kohoutům z Tábora, se kterými v této sezoně už dvakrát prohráli.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT