Organizátor Lukáš Kroupa s ním byl spokojený.

„Cílem akce je propagace organizace a jejích aktivit. Především ale chceme propagovat přímo handicapované," vysvětlil Kroupa s tím, že každá skupina, která na plese vystoupila, měla mezi členy alespoň jednoho handicapovaného.

Formou různých soutěží si lidé na plese mohli vyzkoušet, jak žijí handicapovaní. „Chtěli jsme lidem ukázat každodenní rutinu, ale z pohledu handicapovaného. K zapůjčení je hned několik invalidních vozíků," uvedl.

„Musím říci, že na Klatovsku se postupně naše možnosti zlepšují. Je dost bezbariérových přístupů a podobně. Vše je samozřejmě otázkou peněz," chválil Kroupa s tím, že se to ale na Klatovsku daří zlepšovat.

Hlavním cílem byla sbírka na nový elektrický vozík pro florbalový tým společnosti Lenox „Ten bude sloužit k tomu, abychom mohli nabírat nové hráče a členy," upřesnil Kroupa s tím, že formou dotací a příspěvků od sponzorů se jim podařilo pokrýt veškeré výdaje na organizaci, proto už věděl, že všechen zisk z plesu bude věnovaný právě na nákup vozíku. „Velké díky patří všem, kteří nás podpořili, především městu Klatovy a Plzeňskému kraji," poděkoval.

Kromě sbírky bylo na programu plesu několik vystoupení, a to například taneční skupinu Freedom 4, E-motin, představení handicapovaných z cirkusového prostředí Social cirkus, ukázka florbalu na elektrických vozících, vystoupení nevidomého zpěváka Mária Biháriho, parabox a mnoho jiného.

„Vždy je důležité mít dobrý organizační tým. To se nám povedlo a akce se zdařila nad očekávání," pochlubil se Kroupa na závěr.
Na ples přijela z Prahy i Jitka Kodadová. „Jsem na svém prvním plese a je to tady skvělé. Nikdy dřív jsem jako vozíčkářka neměla odvahu na ples jít, ale jelikož patřím do organizace, chtěla jsem se toho také zúčastnit," vysvětlila Kodadová a prý nelitovala. „Opravdu se tady bavím," chválila si. Organizace Lenox pro účastníky, kteří na ples přijeli z větší dálky jako Kodadová, zajistila i asistenci a ubytování. „Určitě se dalšího plesu ráda zúčastním," dodala.