Zhruba pětadvacet členů dobrovolných hasičů zajišťovalo ve vytápěném stanu pro návštěvníky nejen technické zázemí, ale i občerstvení. Ti si mohli pochutnat na ovaru, jitrnicích, guláši, polévce a jelitech, ale také měli možnost zakousnout se do masopustních sladkostí, které pro ně napekly členky sboru. ,,Od půl jedenácté začal prodej výrobků a od dvanácti hodin následuje program. Do večera nám hraje skupina Pelíšky,“ řekl starosta SDH Tomáš Jiřík.

Během celého dne se bylo i na co dívat. Po dvanácté hodině vystoupil známý imitátor Petr Jablonský, který svým uměním pobavil přítomné. Další část programu přilákala hlavně dětské publikum. Vystoupil profesionální umělec Matěj Kodeš, který předvedl svou bublinovou šou, s kterou sklízí úspěchy v zahraničí, a která nadchla i dospělé diváky. Všem předvedl, že do bubliny se dá uzavřít cokoliv.

Dalším lákadlem bylo vystoupení Jana Webera, sedminásobného mistra světa a mnohonásobného mistra Evropy i ČR ve Freestyle Footbagu (hakisaku), který předvedl různé ,,triky“ s míčky a sám vše okomentoval.
Během příjemné hudby a dobrého jídla se všichni dobře bavili.

Hokejisté Klatov (na archivním snímku hráči v bílých dresech ze střetnutí s Kolínem v základní části) prohráli první duel play-off 1:4.
Klatovy nezvládly závěr první bitvy. V pondělí hrají na ledě soupeře