„Akci pořádáme pro děti z mateřské školy ve Studentské ulici. Vloni jsme pro ně dělali zimní olympiádu, která se jim líbila. Proto nás pracovníci školky požádali, zda bychom něco podobného neudělali znova. Nechtěli jsme připravit to samé, tak jsme vymysleli různé soutěže," uvedla učitelka Anna Šůsová, která se postarala společně se svými žáky o organizaci.

Děti si vyzkoušely svoji obratnost, procvičily si barvy, ale nejvíce je bavily florbal a skákání z trampolíny. Ti nejmenší si zajezdili na vozítkách, lezli látkovým tunelem, házeli kroužky nebo míčky. „Děti si vymalovaly také masky a na závěr jsme udělali vyhodnocení. Přichystali jsme diplomy a školka nám pro ně dala zlaté medaile, takže odešly s odměnou," doplnila Šůsová.

Pro děti byla akce velkým zážitkem, což potvrdila i učitelka Karolína Lorencová. „Děti se těšily celý týden. Dokonce jsem slyšela, že je to nejkrásnější den. Hodně se pobavily, vyřádily se. Jsme velmi rádi, že pro nás škola tuto akci uspořádala. Je to vždy skvělé a moc děkujeme," řekla Lorencová.