„V úvodu vystoupil hudební soubor Canto Nepomucenum pod vedením Jany Vopalecké. Následně se představil mistr světa ve hře na baján Jan Maisl, dále Ondřej Sejkora – Paganini kontrabasu, kytarová virtuoska Soňa Vimrová, hudebního doprovodu na housle se zhostil Oldřich Vlček z Virtuosi di Praga a jako host zazpíval Leoš Voronin. Diváci byli výkony hudebníků zcela nadšeni, ale největším aplausem odměnili operní pěvkyni Michell Katrak, která se doslova dotkla jejich nitra,“ uvedla Marie Dajčová z Myslíva.

Po koncertu měli návštěvníci možnost vidět vernisáž v prostorách obecního úřadu, kde byly vystaveny dobové fotografie Bohumila Šotoly, obrazy Jana Truchlého a Petra Tomana, nebo výrobky z místního keramického kroužku, který vede Jana Maršálková.

Sobotní program pokračoval fotbalovým zápasem mezi družstvy Sokol Záhoří a Sokol Myslív, který skončil nerozhodně 3:3. Večer pořádali členové Sokola Myslív taneční zábavu, kde k tanci a poslechu hrála skupina Zenit.

Neděle začala poutní mší, kterou sloužil farář Václav Salák. Před kostelem byly umístěny panely zobrazující proměny různých objektů v okolí a ukázky řemeslnických prací. Pro poutníky bylo na farské zahradě připraveno občerstvení a pro nejmenší pouťové atrakce.