Od pátku do neděle se tam vystřídaly kapely Stavovanka, Turbo, Queen Tribute Band, Lucie revival, Extra Band revival, OBŠUKA a další. V pátek tam také vystoupil známý zpěvák Lešek Semelka. K vidění byla také latinskoamerická taneční show nebo ukázky zásahů tamních hasičů a Horské služby. „Šlo o ukázku zásahu u dopravní nehody osobního automobilu se dvěma zraněními. Museli jsme vyprostit dítě, které jsme vyndavali zadní částí vozidla. Pro vyproštění řidiče jsme museli odstřihnout střechu," popsal stručně zásah velitel jednotky SDH Železná Ruda Patrik Soukup.

Kromě této ukázky naučili hasiči také diváky, jak se zachovat, když na sporáku chytne olej. Hašení vodou v tomto případě není totiž nejlepší nápad. „Jde o praktickou věc. Pokud se tak stane, musí se hořící věc přikrýt pokličkou nebo něčím podobným. Pokud na to nalijete vodu, začne to hořet ještě více," poučil Soukup, který dodal, že k podobným zásahům vyjíždějí na Železnorudsku často, přibližně dvacetkrát za rok.

Ukázky si nenechaly ujít desítky lidí, i když některé poté odradilo čekání, než se podařilo rozpálit olej. „Vidět, jak hasiči zasahují u nehod je zajímavé. Je to těžká práce, kterou jim nikdo nezávidí. Hlavně když musí vyn᠆davat zraněné děti. Dělají velmi záslužnou práci," řekla jedna z divaček Anna Zahradníková.

Během nedělního programu se také představily Mikeška a Železnorudský smíšený sbor.