Prostor za hradem zaplnily desítky stánků, ze kterých byly cítit různé vůně. K ochutnání byly indonéské rýžové směsi, japonský ramen, thajská kuchyně, čínské knedlíčky a nechyběly ani speciality z grilu. Nejvíce návštěvníky lákaly různé typy burgerů. „Vypadají nádherně, a to, že se na ně stojí taková fronta, mě vůbec neodradí. Těším se na něj, určitě bude luxusní. Mám burgery ráda a ráda ochutnávám nové druhy,“ řekla Deníku návštěvnice, které se již sbíhaly sliny, Andrea Poláková.

Lidé si také pochutnávali na mořských dobrotách, makrónkách, kávě, vínech či pivě z malých pivovarů. K zchlazení posloužil i pestrý výběr zmrzlin.

Návštěvníci si mohli vše vychutnat jako na pikniku, posedět na dece v trávě a poslouchat i hudbu, která doplňovala atmosféru.