Tentokrát bude celý výtěžek z bazaru, dražby zajímavých věcí a finančních příspěvků věnován na zakoupení vybavení pokojů a elektrospotřebičů pro klientky umístěné v Domě sv. Zdislavy pro matku a dítě v tísni Oblastní charity Klatovy.

„Pokud vám doma přebývají zajímavé věci jako vánoční zboží, pochutiny, retro věci, kvalitní rukodělné výrobky, umělecká díla, zkrátka to, co jinému udělá radost, darujte je do bazaru," vyzývá místostarosta Klatov Jiří Štancl.

Během bazaru si můžete pořídit vánoční dárky, strávit příjemné chvíle v předvánoční atmosféře při hrnku svařeného vína, punče a dalších vánočních pochutin. Letos se budete moci také zahřát u košů s ohněm. Součástí akce bude také zdobení vánočního stromku, výroba adventních věnců s majitelkou květinářství Zdeňkou Němcovou. Vánoční atmosféru doplní také netradiční betlém Amatérského ochotnického klubu Dešenice.

„I letos budeme dražit zajímavé dary, například keramiku Gustava Fifky, olympijské sako oštěpaře Petra Frydrycha, basketbalový míč s podpisy trenérů ženské reprezentace ČR, společenské šaty a kabelku herečky Jitky Ježkové, výrobky dětí z kroužků klatovského Domu dětí a mládeže a další překvapení," sdělil Štancl. Dražba je plánována na 15. hodinu.

Po dobu konání bazaru vystoupí pěvecké a hudební soubory klatovských mateřských škol a Domu dětí a mládeže Klatovy. Celý den můžete navštívit prostory Oblastní charity Klatovy a Domu sv. Zdislavy pro matku a dítě v tísni.

Pokud chcete přispět libovolnou finanční částkou, můžete ji už nyní zaslat na bankovní účet k tomu určený – č. 140011 – 0821048319/0800.

Příjem darů do bazaru bude 29. listopadu od 9 do 17 hodin ve vstupním vestibulu Městského úřadu v Klatovech, Vídeňská 66 (roh náměstí Míru a Vídeňské ulice), případně po telefonické domluvě také v dalších dnech. Kontaktovat můžete Pavlu Mikulášovou, tel. 376 347 522, nebo Ivanu Kudryovou, tel. 376 347 277.