Dnes se od 21.30 hodin ale nemusíte dívat na příběhy z neznámých restaurací, které Pohlreich navštěvuje po celé republice, tentokrát totiž bude radit v Hnačově, v restauraci Renaty a Adolfa Hanouskových.

Majitel na natáčení pro Deník zavzpomínal. „Otevřeli mi oči. My jsme areál nějak vedli a to, co se nám zdálo normální, tak jsme po jejich návštěvě zjistili, že je absolutně nenormální. Nechali jsme se unášet spokojeností zákazníků. Žádní z nich nás neupozornili na různé chyby, které by se týkaly interiéru i exteriéru. Když už se jim něco nelíbilo, tak se bavili spíše o jídle nebo o typu ubytování. Dnes chce každý čtyřhvězdičkový luxus nejlépe za 150 korun i se snídaní," řekl Hanousek.

Podle jeho slov před natáčením usnuli na vavřínech a nic v restauraci neměnili. „Zasekli jsme se na určité lajně a žili jsme v tom, že je to v pohodě. Návštěva nám každopádně pomohla v tom, abychom si víc dávali na všem záležet. Nejen na vaření. Podle mého je Pohlreich rozhodně stoprocentní manažer a kuchařská jednička, proto jsem si ho i pozval. Nejlepší na tom je, že vaří jednoduše a s maximálním efektem. Mně osobně dokázal, že je výborný manažer, rozumí všemu," pochvaloval si Hanousek.