Pomohl vám někdo v nynější době ovlivněné koronavirovým onemocněním? Chcete mu za pomoc prostřednictvím Deníku poděkovat? 

Můžete také jen podpořit lidi v konkrétních povoláních, kteří v těchto dnech pracují pod velkým fyzickým i psychickým vypětím. A nebo vzkázat ostatním, že situaci jako společnost zvládneme. Napište nám.

Pošlete váš vzkaz či fotografii na e-mailovou adresu: servis.zapad@denik.cz a my vaše příspěvky v tomto článku uveřejníme. 

Vzkazy, které jste nám poslali:

Od 9. 3. jsme v karanténě, jako první nám pomohla policie z Úněšova, konkrétně paní Popová a její kolega, jehož jméno neznám. Obstarali nám léky a propan butan. Jsou skvělí, děkujeme. Další velkou pomoc nám poskytla paní Petra Hofmanová že Strahova, která nám dovezla 30 domácích vajec a jiné potraviny, které nám darovala.Naopak lidé, které jsme o pomoc žádali (a pro které jsem v nedávné minulosti něco udělala) mě ignorovali.
Vám děkuji za zveřejnění pomocí. 
Eva Comperti, Úněšov

Chci poděkovat mojí mamince Hance Chrobákové z Nýrska, která v pátek odpoledne přivezla celé mojí rodině roušky na hraniční přechod Železná Ruda. Zároveň díky Marušce Šiškové, která je vyrobila. Babičko máme Tě moc všichni rádi, vždycky jsi tu pro nás a vždycky nám pomůžeš, ať se děje co se děje. Za to Ti mockrát děkuji, protože to není pro každého samozřejmé. Lidi by si měli uvědomit, co je na světě to nejdůležitější… věřte je to RODINA! Pomáhat si v téhle těžké době a držet pohromadě. Spousta lidí řeší peníze a práci ale hlavně si teď přejme zůstat zdraví! Babičko děkuji Ti za vše, co jsi pro nás kdy udělala. Tvoje dcera Jana
Jana

Chtěla bych poděkovat sestřičkam z oddělení lůžkové ortopedie v Kkn, za jejich píli a ušití roušek, aby jsme mohly i nadále normálně fungovat. Děkujeme ♥️ 

Poděkování sestřičkám.Zdroj: Čtenářka Deníku

Čtenářka Deníku

Pan Jára Chroustovský vyrábí šikovného pomocníka k výrobě roušek. Překladač kalounu k rouškám. Vyrábí zadarmo a dokonce doveze až na místo. Ráda bych poděkovala za nápad a pomoc v téhle době?
Marta Hricova

Dobrý den, chtěl bych poděkovat paní Jarmile Zahorikove z Bolevce za ušití roušek pro mou rodinu a řidičům jedné nejmenované firmy, děkuji.
Petr Mareš

Dobrý den, i my jsme také velmi rádi přispěli svou troškou do mlýna a poděkovali všem složkám, které v této těžké době pomahaji nám všem!

Zdroj: Eva a Tomáš Lomovi

Eva a Tomáš Lomovi