Kvůli nepodařenému značení v Plzeňské ulici v Klatovech se zase budou muset lidé obrnit trpělivostí. Opět se tam totiž objeví pracovníci, kteří se budou snažit vše opravit. V současné době jsou čáry napojované, někde do oblouku, jinde do ostrého úhlu, a někde se pracovníci nedrželi ani předmalovaných značek.

Na nový vzhled si stěžují nejen řidiči, ale i starosta města a Ředitelství silnic a dálnic ČR, které je investorem, a ani stavbu nepřevzalo. Během dvou měsíců by se ale vše mělo změnit. „V úterý se konalo jednání, kde bylo rozhodnuto, že do 15. listopadu zhotovitel chyby napraví. Tam, kde se značení nepovedlo, se bude brousit a znovu lajnovat. Jde především o křižovatku s Gorkého ulicí. Broušení bude provedeno tou nejšetrnější metodou. I tak tam ale bude bílá barva vidět, proto bude ještě přetřena černou," řekl Deníku vedoucí provozního úseku ŘSD ČR, správa Plzeň, Michal Syřínek, který dodal, že práce budou provedeny za provozu.

Opravu značení řidiči vítají. „Nejde ani tak o to, že by se tam kvůli značení nedalo jezdit, protože každý, kdo tam jezdí, ví, jak se tam má chovat, ale spíše to vypadá hrozně na pohled. Jsem jen zvědavý, jaké to bude po nápravě. Aby to nebylo ještě horší, než je to teď, jen barevnější. Hlavně aby to zase „makáči" nedělali v noci jako minule a konečně na pomocné čáry viděli," uvedl jeden z klatovských řidičů Matěj Kohout.