Je jím jeho příbuzný B. Č., který se údajně netají tím, že chce být jako jeho nechvalně proslulý strýc. A dělá pro to hodně. V roce 2010, kdy mu bylo pouhých 18 let, v Klatovech brutálně zmlátil tři mladší chlapce. Dostal za to v lednu 2011 od soudu tříletý trest, po návratu z vězení už ale zase řádí. Tento týden napadl a zranil v Klatovech muže a ženu.

B. Č. vyvolal mezi klatovskou veřejností velké emoce už na podzim 2010, kdy bezdůvodně napadl 13letého chlapce. „Podkopl mi nohy a začal mě mlátit. Tloukl mě pěstmi, pak mě dvakrát kopl s rozběhem do hlavy," popsal Deníku řádění útočníka školák, který strávil dva dny v nemocnici a poté se bál chodit do školy. B. Č. byl tehdy vyšetřován na svobodě, což využil k tomu, že krátce poté se svým kumpánem napadl i další dva mladíky. „Chtěl po mně korunu a cigaretu, Když jsem odmítl, tak jsem dostal ránu na nos, až jsem se skoro složil. Tekla mi krev a v tom vyšel z obchodu kamarád a zastal se mě. Ránu dostal i on a složil se na zem. To já už utíkal, ale viděl jsem, jak do něj oba kopali, a to do hlavy a ramen. Pak ho prošacovali a sebrali mu cigarety," vylíčil řádění B. Č. a jeho parťáka 16letý chlapec, který stejně jako jeho kamarád skončil v rukou lékařů.

B. Č. tehdy u soudu řekl, že od propuštění z výchovného ústavu nikde nepracuje, peníze získává ze sociálních dávek a volno tráví popíjením vína, kterého denně vypije tři až pět litrů. Při soudním procesu sliboval, že s pitím přestane a že nikomu už ubližovat nebude. Jenže tento týden se ukázalo, že lhal. Podle informací Deníku to byl totiž právě on, kdo opilý řádil v azylovém domě v Klatovech, kam přišel na návštěvu za svým příbuzným. Napadl tamního pracovníka a také ženu, která na této ubytovně pobývá. Oba zranil tak, že museli vyhledat lékařské ošetření. Jeho řádění ukončil až příjezd přivolané hlídky městských policistů. „Muž se choval agresivně a napadal všechny přítomné. Hlídka mu proto přiložila pouta a převezla ho na obvodní oddělení Police ČR," informoval velitel klatovských městských strážníků František Kacerovský. „Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,58 promile alkoholu. Byl převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni," uvedla Dana Ladmanová z klatovské policie s tím, že případ se dále šetří. B. Č. zůstává na svobodě, zatím nebyl z ničeho obviněn.