Plzeňští kriminalisté se od 30. září zabývají případem zraněné ženy, která byla v noci nalezena v křoví v parku na náměstí Emila Škody nedaleko centrálního autobusového nádraží. Žena, jež měla vážné zranění v obličeji, skončila v nemocnici.

K ženě vyrazila hlídka městské policie, kterou na nález upozornil neznámý muž. Podle informací televize Prima byla žena polonahá a měla utrpět v oblasti obličeje zlomeniny. V době nálezu měla být opilá.

Po muži nyní pátrá policie. „Jedná se o štíhlého muže snědé pleti ve věku zhruba 35 let, vysokého 160 – 165 centimetrů, zanedbaného vzhledu. Na sobě měl mikinu modročervené barvy a v ruce nesl bílou igelitovou tašku," sdělila policejní mluvčí Hana Štefflová s tím, že jeho svědectví by mohlo být z hlediska objasnění případu velmi důležité.

Policie shání i ostatní svědky celé události. "Žádáme všechny občany, kteří byli v předmětné době svědky jakéhokoli podezřelého chování na popsaném místě nebo v jeho okolí, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158