„Nejprve byla poskytována telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, pak muže resuscitovala naše domažlická posádka. Přes veškerou snahu ale zemřel,“ informovala krajská mluvčí zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová. Domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová doplnila, že kriminalisté na místě nezjistili žádné stopy svědčící o tom, že by na smrti cizince měla účast druhá osoba. „Nařídili pitvu zemřelého,“ uvedla Brožová.

Podle informací Deníku to není poprvé, kdy si do tohoto klubu v Dolní Folmavě místo pro sex přijel zákazník pro smrt. Před dvěma lety tam zemřel sedmasedmdesátiletý cizinec. Ten dokonce ani nestihl dojít na pokoj. Sedl si na pohovku, dal si pití a zkolaboval. I přes poskytnutou první pomoc a přílet a příjezd zdravotníků, kteří ho resuscitovali, zemřel. Vyjádření klubu Deník nezískal, ihned položili telefon.

Podobných případů je více, špatně například dopadl i 62letý Němec, který se v roce 2018 oddával hrátkám s prostitukou v autě na cestě u Chrastavic na Domažlicku. Ani on nepřežil.

Veřejné WC v Chodské ulici.
Veřejné toalety opět fungují