Nejvážnější následky měla nedělní nehoda u odbočky na Třebnice.
Sedmatřicetiletý řidič doplatil na rychlou jízdu, po níž následoval smyk a náraz do stromu. Těžce zraněného ho transportoval záchranářský vrtulník do nemocnice v Plzni. Na neopatrnost řidiče doplatili i jeho dva spolujedoucí ve věku 17 a 26 let. Ti skončili v Domažlické nemocnici.

„K nehodě došlo v neděli v půl osmé večer. Ford Transit s přívěsem, na kterém muž převážel Škodu Felicia upravenou na rallycros, se kvůli rychlé jízdě rozkýval a auto dostalo smyk. Převážená Škoda Felicia spadla z přívěsu na silnici a sjela do příkopu, kde se převrátila na střechu. Přívěs se odpojil, Ford se převrátil přes střechu a čelně narazil do stromu. Škoda na Fordu byla vyčíslena na 40 tisíc korun, na neregistrované Felicii 20 tisíc korun a na stromu a příkopu vznikla pětitisícová škoda," uvedla domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Bouralo se ale už v pátek odpoledne u odbočky na Spáňov, kde se srazila dvě osobní auta. Výsledkem byl jeden zraněný.
O pár hodin později se za Velkým Malahovem zranil motorkář.
V sobotu před desátou hodinou dopoledne se na Hadrovci u odbočky na Trhanov srazilo auto s motorkou. Motorkář skončil v nemocnici.

Při čelním nárazu do sloupu veřejného osvětlení na světelné křižovatce v Masarykově ulici v Domažlicích se v neděli v půl čtvrté ráno zranili čtyři lidé.
„Třiadvacetiletý řidič, tři ženy ve věku 26 let, 40 let a 18 let byli převezeni do Domažlické nemocnice k ošetření. Policisté zjistili, že řidič nevlastní řidičské oprávnění pro žádnou skupinu," řekla Brožová.

Další nehoda se stala v neděli hodinu po půlnoci v Loučimi. Ta však měla zcela jiný konec.
„Když hasiči dojeli na místo k nahlášené dopravní nehodě osobního auta s vyproštěním zraněné osoby, nalezli havarované vozidlo prázdné a uzamčené. Prohledali okolí, nikoho nenalezli," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.