Svou značku, která má na Plzeňsku obrovskou tradici a historii, si ale ponechá, je po něm pojmenována celá divize nově vzniklého celorepublikově působícího dopravce.

Společnost se musela vypořádat s tím, že neuspěla v tendru na zajištění autobusové dopravy v Plzeňském kraji a minulý rok ji vystřídala Arriva.

Divizi Z-Group bus pod názvem ČSAD autobusy Plzeň, která bude obsluhovat jihozápad Čech, vede i nadále dosavadní ředitel ČSAD autobusy Plzeň Václav Königsmark. „Děkuji všem našim cestujícím za rok 2020 a přeji jim hodně zdraví do roku 2021 a věřím, že zůstanou nadále našimi spokojenými zákazníky,“ sdělil Václav Königsmark, ředitel divize ČSAD autobusy Plzeň autobusového dopravce Z-Group bus.

Krajský soud v Plzni potrestal Romana Vladaře za vraždu klatovského podnikatele Jiřího Žabky 16 lety vězení.
Letos si policisté v kraji posvítí na drogy a na migranty

V tuto chvíli má divize ČSAD autobusy Plzeň 110 autobusů a 160 zaměstnanců. Plynule navazuje na dosavadní fungování ČSAD autobusy Plzeň, které neskončilo a tímto způsobem funguje nadále. "Všechny stávající smlouvy zůstávají v platnosti, Z-Group bus převzal i všechny závazky, které budou plně uhrazeny," podotkl mluvčí společnosti Miroslav Slaný.