Současná situace ohledně výskytu koronaviru v celé Evropě je sice těžko předvídatelná a postupně se ruší jedna akce za druhou. Extrémně náročný závod, který se uskuteční 18. července by však měl proběhnout podle plánu. Alespoň prozatím.

„Termín závodu zatím nerušíme a sledujeme situaci spojenou s koronavirem. Je nyní těžké odhadnout stav vládních nařízení a vývoj šířící se pandemie. Je ale možné, že termín bude posunut, anebo přeložen na příští rok. Uvidíme,“ informovali pořadatelé samotné závodníky i fanoušky prostřednictvím facebooku.

Loňskou akci organizátoři z TJ Sokol Myslív zvládli na jedničku. Oproti úvodnímu ročníku přidali nové překážky, které přinutily mnohé z více než dvou stovek závodníků a závodnic sáhnout si až na dno svých sil. Výborným zpestřením byla vodní skluzavka čekající před koncem celého závodu. Medaili nedostali pouze ti nejlepší, ale každý závodník, který dokázal trať pokořit, i tak dostal památeční kov. Mezi muži zvítězil Luboš Kočvara, ženám kralovala Hana Zimová.

Na červencový závod se můžete registrovat na stránkách www.mysliv-race.cz.

9. duben 2016: Klatovy - Milevsko 2:0.
FOTO: Zpátky do minulosti, díl třetí: Klatovy odčinily porážku ve Varech