Tentokrát to odnesla Raspenava, která ve Vřeskovicích prohrála o čtyři branky. Dva body za výhru si z Nýřan přivezli i mladší žáci TJ Vřeskovice, béčko mužů však doma na oba body nedosáhlo. Uhrálo s posledním Osekem jen remízu. Měli na víc, nakonec získali jen bod. Na mistrovské body tentokrát nedosáhly i házenkářky ani házenkáři Sokola Chudenice, s vysokou porážkou se z Tymákova vracely i vřeskovické dorostenky.

II. LIGA MUŽŮ

Vřeskovice – Raspenava 24:20 (16:12).

Hostující Jiskra byla domácím házenkářům vyrovnaným soupeřem jen úvodních deset minut, pak si vřeskovické áčko vytvořilo čtyřbrankový náskok, který si udrželo až do konce. Výborně zahrál především útok, který na každou obdrženou branku dokázal okamžitě odpovědět a přidával navíc i další.

Branky Vřeskovic: Miroslav Černý 9, Marek Brada 7, Pavel Kydlíček 7, Tomáš Jánský 1.

Tabulku II. ligy vede se 14 body Záluží, Vřeskovice zůstávají na s 8 body a skóre 123:122 na 6. příčce.

OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Vřeskovice B – Osek 23:23 (11:12).

Domácí záloha byla papírovým favoritem, ale hosté bojovali a po vyhraném poločase si nakonec z Vřeskovic odvezli nečekaně jeden bod.

Branky Vřeskovic: Jan Matoušek 11, Tomáš Blohmann 9, Jan Míka 2, Miroslav Milas 1.

Tabulku vedou s náskokem Příchovice A (16 bodů), s 12 body je stíhají Nýřany B, Rožmitál a Litice, Vřeskovice B poskočily s 5 body a skóre 129:157 na 8. příčku.

OBLASTNÍ PŘEBOR ŽEN

Chudenice – Tymákov B 10:15 (7:6).

Domácí házenkářky vedly nad silným soupeřem ještě v poločase o jednu branku, ale ve druhé části utkání již bylo vše jinak. Tymákovské béčko se zlepšilo v obraně i v útoku a pohodlně dosáhlo na dva body.

Branky Chudenic: Kacerovská 7, Šteflová 2, Hájková 1.

OBLASTNÍ SOUTĚŽ MUŽŮ I. TŘÍDY

Chudenice – Příchovice B 23:28 (14:14).

Chudeničtí sokolové drželi krok se zdatným soupeřem po celý první poločas. Po přestávce se ale projevila větší vyhranost a sehranost soupeře, který si dokráčel k zasloužené výhře.

Branky Chudenic: Tomáš Rupert 15, Jan Soupír 4, Kamil Kopejtko 2, Zdeněk Petráček 2.

OBLASTNÍ PŘEBOR DOROSTENEK

Tymákov B – Vřeskovice 22:11 (12:5).

Branky Vřeskovic: M. Seklová 6, Babková 4, Matoušková 1.

OBLASTNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ

Nýřany – Vřeskovice 7:10 (5:4).

Branky Vřeskovic: Hájek 5, Hohlberger 5.

Nezvěstice – Vřeskovice 18:14 (8:4).

Branky Vřeskovic: Hájek 9, Hohlberger 5.

POZVÁNKA NA HÁZENOU

V neděli 13. října se hraje v Chudenicích utkání OP žen Chudenice – Božkov se začátkem v 11 hodin. Ve Vřeskovicích se ve stejný den hraje od 9.30 hodin utkání OP mladších žáků Vřeskovice – Litice, od 10.45 hodin zápas OP mužů Vřeskovice B – Blovice a od 14 hodin utkání II. ligy mužů Vřeskovice – Sokol Podlázky.

Karel Šot