Na domácí půdě se svým příznivcům představí florbalisté Sport Clubu Klatovy, kteří v „Čapkovce“ vyzvou silné Vejprnice a družstvo z Tachova. „S Tachovem očekávám vyrovnanou bitvu. Bude to velmi důležitý zápas. Když jsme s nimi hráli naposledy, prohrávali jsme brzy o tři branky, ale nakonec skóre otočili. Záleží na tom, v jaké sestavě soupeř přijede. My bychom však měli být v plné síle,“ prozradil hrající trenér Klatov David Hlaváček. „Proti Vejprnicím budeme do zápasu vstupovat jako outsider. Ale rozhodně neházíme flintu do žita předčasně. Bude záležet na tom, v jakém složení Vejprnice přijedou, a také na tom, jak se dokážeme psychicky vyrovnat s jejich hrou. Rozhodně se ale o dobrý výsledek porveme. V naší situaci musíme sbírat body,“ uvědomuje si kouč Hlaváček.

Druhý okresní zástupce z Horažďovic hraje dvě utkání ve Šťáhlavech. Soupeřem Rudých Koní bude rezerva plzeňské Slavie a Sokolov B.

Regionální liga - program

Hala Klatovy (ZŠ Čapkova) – neděle 9.30: Sport Club Klatovy – Sokol Vejprnice, 15.30: Sport Club Klatovy – Florbal Slavoj Tachov, hala Šťáhlavy – neděle 10.00: FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň B – Rudý Koně Horažďovice, 14.30: Sokolov B – Rudý Koně Horažďovice.

Z posledního zápasu Chanovice (hráč v červeném) na půdě Kasejovic (hráč vlevo).
Bitva na půdě posledního