Kamil Cup je otevřený turnaj nohejbalových trojic a systém turnaje bude určen až podle celkového počtu přihlášených družstev. Přihlášky můžete posílat předem na e-mail administrativa@sabatka.cz nebo se můžete přihlásit až na místě do sobotních 8.30 hodin.

Běžci si náhradní termín Husínského krosu užili.
Běžci si náhradní termín Husínského krosu užili

Startovné ve výši 300 Kč je splatné u prezentace v den turnaje. Oceněni budou následující týmy: vítězné družstvo s minimálně jednou ženou, vítězné družstvo s minimálně dvěma juniory do 18 let a celkový vítěz. Organizátoři ale připravili hodnotné ceny pro každý tým, který se turnaje zúčastní. Akce se koná na antukových kurtech v Sokol Aréně v blízkosti kostela v Bezděkově u Klatov. Občerstvení bude pro hráče i diváky zajištěno v prodejním stánku.

„Přátelé, kamarádi. Rozhodli jsme se obnovit báječný turnaj Kamil Cup a srdečně Vás zveme dne 4. července do Bezděkova u Klatov, kde se bude konat již 21. ročník. Ceny báječné, jídlo a pití zajištěno. Těšíme se na Vás,“ uvedli Vlastimil Šabatka a Vladimír Nový, organizátoři této nohejbalové zábavy.