Upravená trať, pasáže na tvrdém povrchu a těžké úseky v lesních částech závodiště dávaly závodníkům opravdu do těla. Těžké kořenité výjezdy a všudypřítomné kameny dostávaly z účastníků i poslední zbytky sil.

První se na trať vydaly motocykly pitbike a třída YUKI+. Jely na zkrácené trati, ale i tak se nevyhnuly pasážím s kameny a kládami. Potom se na start postavili jezdci kategorie B a bylo znát, že těžká trať byla na některé začínající jezdce příliš. Na dvouhodinovou bitvu se vydali jezdci kategorie A - licence.
„Několik set diváků sledovalo nádherný souboj o druhé místo mezi domácím Oulehlem a mladoboleslavským Jírou. Závody JBR si vybírají jezdci, kteří mají v oblibě brutální závody, a tak si těžkou trať i skvěle připravený areál bratrů Vizingrů pochvalovali,“ sdělil po závodech organizátor Jan Benda.

Výsledky:

Kategorie A – licence: 1. Radek Bezděk (Vstiš), 2. Petr Jíra (Mladá Boleslav), 3. Jan Oulehle (Klatovy). Kategorie B – hobby: 1. Miloslav Berkovec (Jarov), 2. Petr Andrlík (Plzeň), 3. Pavel Nusko (Mrzlice). Kategorie C: 1. Lukáš Pavelec (Hrádek u Sušice), 2. Lukáš Wudy (Nezdice), 3. Stanislav Kubec (Plzeň).