„Alespoň jsem měla více času na rehabilitaci,“ narážela na nepříliš dávnou operaci, kterou ale nechtěla více komentovat. „Teď už však ani nevím, že jsem na nějaké byla,“ smála se a s velkou chutí se pustila znovu do boje. „Už něco přes měsíc trénuji. V době nouzového stavu to byly soukromé lekce s trenéry, anebo jsem chodila běhat intervaly i dlouhé tratě,“ prozradila Deníku. „Teď už trénujeme normálně, jen zatím ještě nefungují sprchy,“ doplnila.

Její hlavní cíl – zvítězit na evropském šampionátu amatérek v disciplíně K1 se i přes zlepšující se situaci ohledně pandemie koronaviru oddálil. „Oddálil, ale cíl zůstává stejný. Mistrovství Evropy se nakonec přesunulo až na prosinec, takže s největší pravděpodobností se konat bude,“ kvituje členka AtomGymu Plzeň.

Strnadová: Při trénincích se teď zaměřuji hlavně na sílu.Zdroj: Deník / Martin Mangl

Ještě předtím ale možná změří síly s konkurencí trošku netradičně. „Zatím nevím, jak to bude s dalšími turnaji, ale když se všechno povede a najde se soupeřka, tak bych měla mít v červnu zápas na Kladně v rámci galavečera v malých MMA rukavicích podle pravidel K1,“ uvedla.

Do té doby bude ještě pilovat hlavně kondici a sílu. „Po té operaci a delší pauze jsem se cítila docela slabounká, takže se při tréninku hodně zaměřuji hlavně na sílu,“ dodala žena s ocelovými pěstmi a tvrdými kopy.