Kateřina Čiháková skončila až v semifinále a celkovou vítězkou se stala další domácí hráčka Simona Kadlecová, která nejdříve v semifinále doslova deklasovala čtvrtou nasazenou hráčku Kamilu Neradovou z Písku, a to v poměru 6:0 a 6:0.

Ve finále na ni čekala přemožitelka Kateřiny Čihákové Tereza Kryčová z TJ Lokomotiva Plzeň. Finále bylo vyrovnané. První set vyhrála Kryčová 6:1, Kadlecová se však nevzdala a druhý set vyhrála ve stejném poměru, a tak musel rozhodnout supertiebreak, ve kterém byla zaslouženě šťastnější klatovská hráčka, která ho vyhrála v poměru 10:7 a mohla se radovat z celkového vítězství.

Stejně tak ve čtyřhře klatovská dvojice Simona Kadlecová a Kateřina Čiháková nenašly žádné přemožitelky a mohly se radovat z celkového vítězství, když ve finále přehrály dvojici Tereza Kryčová s Eliškou Hiklovou v poměru 6:2 a 6:4

Dařilo se i v mladší kategorii, kdy klatovský babytenista Lukáš Janoušek se zúčastnil turnaje ve čtyřhře, který se konal v Havlíčkově Brodě. „Jeho spoluhráčem byla nová klatovská posila pro soutěž družstev Daniel Bernas. Premiéra to byla vskutku znamenitá, kdy během celého turnaje nenašli žádného přemožitele a celý turnaj vyhráli," uvedl klatovský trenér Milan Janoušek. Klatovští tenisté vyřadili tři silné dvojice z TK Sparta Praha a ve finále přehráli brněnskou dvojici Onderka, Valenta v poměru 6:4.