Druholigové áčko mužů TJ Vřeskovice ztratilo v sobotu v dohrávce v Ejpovicích jarní neporazitelnost, když smolně prohrálo jen o jednu branku. V neděli si však vřeskovičtí házenkáři doma body vzít nenechali. Porazili NH Řevnice a v tabulce, kterou vede Záluží s 22 body, jsou na pěkném 6. místě s 15 body a skóre 263:276.

S porážkou se tentokrát museli smířit žáci i B tým mužů TJ Vřeskovice. Vřeskovické dorostenky měly volno, stejně tak jako ženy a muži Sokola Chudenice.

II. LIGA MUŽŮ

Ejpovice – Vřeskovice 21:20 (12:9)

K dohrávce odjeli Vřeskovičtí do Ejpovic bez nemocného Dobiáše a bez vykartovaného Míky, navíc se hned v úvodu zranil Berka, a to byla další ztráta v obraně. Domácí toho maximálně využili a vybudovali si postupně náskok, který jim dával naději na jasnou výhru. Od 47. minuty se ale obraz hry výrazně změnil. Hosté z Vřeskovic zlepšili hru v obraně, rozchytal se gólman a útočníci začali pomalu a jistě stahovat náskok domácích. Stíhačka bohužel přišla příliš pozdě, přesto se Ejpovičtí o výsledek v závěrečných vteřinách hodně strachovali.

Branky Vřeskovic: M. Černý 9, T. Jánský 7, P. Kydlíček 4

Vřeskovice – Řevnice 20:16 (9:8)

Domácí začali vlažně. Do vedení šel soupeř, ale postupem času se hra Vřeskovic zlepšovala. V poločase to bylo 9:8. Bohužel, do hry pak již nezasáhl pro zranění domácí útočník Pavel Kydlíček, přesto si vřeskovičtí házenkáři se soupeřem, kterému evidentně v závěru utkání docházel dech, poradili.

Branky Vřeskovic: M. Černý 12, T. Jánský 3, P. Kydlíček 2

OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Rožmitál – Vřeskovice B 24:18 (16:9)

Domácí Rožmitál patří ke špičce přeboru a svoje 3. místo v tabulce potvrdil výkonem i poměrně jasnou výhrou nad zálohou Vřeskovic. Hosté bojovali, ve 22.minutě dokonce snížili na rozdíl dvou branek, ale pak přišlo další zlepšení domácích a jejich jistá výhra. I přes porážku je vřeskovické béčko stále na solidním 9. místě tabulky.

Branky Vřeskovic: Matoušek 10, J. Černý 3, T. Blohmann, Míka 2, Milas 1

OBLASTNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ

Božkov – Vřeskovice 18:17 (10:7)

Po prohraném poločase o tři branky se hosté ve druhé části zlepšili, domácí hodně potrápili a málem dosáhli na remízu.

Branky Vřeskovic: Hájek 14, F. Hohlberger 3.

Karel Šot