Z vítězství a televizoru Hitachi se nakonec radoval Jindřich Pacner z Lub, druhý skončil a kávovar Krups získal Jiří Netušil z Újezdu u Chanovic, mobilní telefon si za třetí místo odnesl Josef Škach z Nýrska. Předání cen se uskutečnilo v klatovské prodejně společnosti Expert Elektro, která věnovala ceny do soutěže.

NEJVYROVNANĚJŠÍ TIP LIGA V HISTORII

Poslední Tip liga byla nejvyrovnanější v historii soutěže. Hned čtyři nejúspěšnější tipaři dosáhli stejného počtu 63 bodů. První místo Pacnerovi a druhé Netušilovi přisoudila celková supertrefa, mezi třetím Škachem a čtvrtým Karlem Jandou muselo dokonce rozhodnout kritérium nižšího startovního čísla.

„Po posledním kole jsem ve vítězství v žádném případě nevěřil, protože jsem měl mínus čtyři. Výsledky byly hodně nečekané a měl jsem štěstí, že i ostatní soutěžící ze špičky byli většinou v mínusu," byl nakonec prvním místem příjemně překvapen Pacner. Podobné pocity měli i zbývající dva výherci. „Před posledním kolem jsem si na cenu věřil, ale když jsem pak viděl výsledky, tak už jsem věřit přestal, protože jsem uhodl jenom tři zápasy. Bylo to velké překvapení," popsal Netušil. „Když jsem viděl výsledky posledního kola, tak jsem si říkal, že je to ztracené. Mínus čtyři body jsem v historii Tip ligy nikdy neměl," překvapily výsledky zápasů posledního kola i Škacha.

PRAVIDELNÍ ÚČASTNÍCI

Všichni tři výherci Deníku potvrdili, že Tip ligy se účastní pravidelně. Soutěžní věrnost se jim už několikrát vyplatila. „Už se mi podařilo vyhrát telefon a chladničku," pochlubil se Pacner. Chladničku si před čtyřmi lety ze soutěže odnesl i Škach, Netušil získal v minulosti cestovní tašku za čtvrté místo.

Kromě Pacnera, který ještě neřešil, jak s televizí za první místo naloží, mají výherci o využití cen jasno. „Kávovar dám jako dárek přítelkyni," prozradil Netušil. A dárkem bude i telefon za třetí místo. „Já to mám jednoduché, vnučka mi půjde po prázdninách do druhé třídy, tak jí telefon věnuji," věděl Škach, kde bude telefon nejlépe využitý.

Všichni výherci si podle svých slov nenechají ujít příští Tip ligu.