Tereza Hrochová získala v minulé sezoně už tři domácí mistrovské tituly. V dubnu se stala mistryní ČR v půlmaratonu, v září vyhrála MČR v běhu do vrchu a v listopadu republikový šampionát v krosu. Vrcholem sezony byl start pětadvacetileté atletky na olympiádě v Japonsku, kde v maratonu doběhla na 58. místě.

Devatenáctiletý Davidík přeskočil druhou oštěpařku AK Škoda Plzeň Petru Sičakovou a třetí běžkyni plzeňského Petřína Lucii Zavadilovou. Davidík vyhrál juniorské MČR v přespolním běhu, bronz má z domácího mistrovství na dráze v běhu na 800 metrů a stříbro z mistrovství ČR do 22 let na dráze v běhu na 1500 metrů. Bývalý atlet Stříbra zazářil na srpnovém juniorském mistrovství světa v Keni, kde na trati 800 metrů doběhl čtvrtý.

Viktoria Plzeň – FC Písek 8:0
Fotbalisté Viktorie si na úvod přípravy zastříleli, Písku dali osm gólů

Sedmnáctiletá Matoušková má z minulé sezony dvě stříbrné medaile z halového MČR i z toho na dráze. Startovala na mistrovství světa juniorek, na němž se štafetou 4x400 metrů skončila pátá. Na mistrovství Evropy juniorek byla se štafetou na stejné trati osmá. Za Matouškovou se v Plzeňském kraji umístili Jakub Peterka z AK Škoda Plzeň a Simona Kuboušková z AC Domažlice.

Patnáctiletý Škarban se stal mistrem ČR žáků na dráze v běhu na 1500 metrů a republikovým šampionem v přespolním běhu žáků. Za Škarbanem skončily Viktorie Jánská z plzeňské Škody a Tereza Záhořová z Baníku Stříbro.