Zástupce Klatovska v II. lize ve skupině A, tým mužů TJ Vřeskovice, zajížděl ke dvěma zápasům na hřiště soupeřů. Přesto přivezl cenný jeden bod z Mostu, kde remizoval po velké bitvě s tamním Baníkem.

Druhý den to již bylo horší, v Žatci prohráli vřeskovičtí muži jednoznačně a v podzimní tabulce skončili na 10. místě s 9 body a skóre 186:206. Se čtyřbodovým odstupem za nimi jsou na 11. a 12. místě ještě Řevnice a Sokol Litohlavy, naopak před nimi mají stejný počet bodů na 8. a 9. příčce tabulky Všenice a Jiskra Raspenava. Tabulku vede se 17 body Sokol Záluží před Sokolem Podlázky (16 b.) a třetí Avií Čakovice (15 b.).

II. LIGA MUŽŮ

Most – Vřeskovice 17:17 (12:11)

Hosté i bez svých některých opor (chyběli hlavně přeštičtí ligoví hráči, kteří ve Vřeskovicích hostují) sehráli v Mostě s tamním Baníkem výborný zápas a málem přivezli oba body. V posledních vteřinách naprosto vyrovnaného duelu měl vše ve své moci vřeskovický útočník Miroslav Černý, který pouhých pět sekund před koncem neproměnil svoji vyloženou brankovou příležitost.

I tak je zisk jednoho bodu pro Vřeskovice úspěch. V jejich týmu musel naskočit i útočník B týmu Jan Matoušek, který podal skvělý výkon a s 18 góly byl nejúspěšnějším střelcem mužstva v dvojzápasu.

Branky Vřeskovic: Jan Matoušek 7, Miroslav Černý 6, Tomáš Jánský 4.

Žatec – Vřeskovice 26:17 (13:10)

Domácí Šroubárna je na 4. místě tabulky a byla těžkým soupeřem. Hostující tým nebyl opět kompletní, těžký sobotní zápas navíc zanechal stopy na každém hráči, smolně se ke všemu ještě zranil Miroslav Černý. Domácí tak pohodlně dokráčeli k vítězství, hosté z Vřeskovic klesli v tabulce na 10. příčku, ale své soupeře mají bodově na dohled.

Branky Vřeskovic: Jan Matoušek 11, Tomáš Jánský 4, Miroslav Černý 2.

Karel Šot