Z vybojovaných bodů se těšilo prakticky jen béčko TJ Vřeskovice, které doma porazilo kvalitní Tymákov B a v tabulce oblastního přeboru si drží nesestupovou 9. příčku.

Na výhru se těšily i ženy Sokola Chudenice, ale těm poslední tým tabulky, Dobřív B, k utkání nepřijel. Zápas tak bude kontumován v prospěch Chudenic.

Všechny ostatní týmy z Klatovska prohrály, včetně druholigového áčka mužů TJ Vřeskovice. To rozhodně v podzimní formě nehraje, ze slibného 3. místa se Vřeskovice postupně propadávají níže. Nyní jsou na 6. příčce se 17 body. Jejich víkendový soupeř, TJ Všenice, naopak získává, poskočil s 20 body již na 3. příčku. Tabulku vede s 30 body Sokol Ejpovice.

II. LIGA MUŽŮ

Vřeskovice – Všenice 18:20 (8:8)

Naprosto vyrovnaný zápas vyrovnaných soupeřů přinesl oba dva body hostům. Ti po nerozhodném poločase měli v závěru více štěstí v koncovce a odvezli si z Vřeskovic oba dva body. Domácím stále citelně chybí zraněný kanonýr Jánský.

Branky Vřeskovic: M. Černý 8, Krs 8, J. Černý 2.

OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Vřeskovice B – Tymákov B 24:22 (14:11)

Domácí záloha potřebovala bodovat, a to se jí proti kvalitnímu soupeři povedlo.

Branky Vřeskovic: T. Blohman 9, Štětina 6, Bešta 5, Míka 3, Matoušek 1.

OBLASTNÍ PŘEBOR ŽEN

Vřeskovice – Božkov 15:20 (12:10)

Vedoucí tým tabulky Božkov nečekaně v poločase prohrával s domácím nováčkem přeboru o dvě branky. Po přestávce ale výrazně přidal, otočil výsledek ve svůj prospěch. Tabulku vede s 30 body, Vřeskovice jsou se 6 body na 9. příčce.

Branky Vřeskovic: Blažková 11, Babková 2, Císařová 2.

Chudenice – Dobřív B nehráno. Soupeř se k utkání nedostavil.

Chudenické ženy jsou zatím v tabulce na 7. místě se 14 body,

OBLASTNÍ SOUTĚŽ MUŽŮ 
I. TŘÍDY

Chudenice – Dobřív 22:23 (10:13)

Soupeř vedl po celé utkání, domácí mohutně dotahovali, ale nakonec jen těsně prohráli.

Branky Chudenic: T. Rupert 8, J. Rupert 7, Petráček 7.

POZVÁNKA

O víkendu hrají na hřištích soupeřů ženy Sokola Chudenice – v sobotu v Božkově a v neděli ve Štěnovicích. Muži Sokola Chudenice zajíždějí v neděli do Hromnic. V sobotu 23. května zajíždí ženy vřeskovické ženy do Dobříva, muži TJ Vřeskovice B do Nýřan na hřiště vedoucího týmu oblastního přeboru Diossu B. V neděli áčko mužů TJ Vřeskovice hraje od 14 hodin druholigový zápas v Příchovicích.

Na domácím hřišti se představí v neděli 24. května od 9.30 hodin ženy TJ Vřeskovice proti Nezvěsticím a od 11 hodin muži TJ Vřeskovice B proti Nezvěsticím B.

Karel Šot