Nejdříve se jely Hobby závody, které byly neoficiální, druhý den pak byly na programu Jezdecké závody. V nich se jezdci představili v pěti kategoriích.

Skoková soutěž st. „Z" (25 účastníků): 1. Nágr Ondřej a LUCA TONI (Jezdecký klub Mariánské Lázně), 2. Ježek Martin a PERSIK (Jezdecký klub Kladruby), 3. Daňková Ilona a NOGARA (Jezdecká stáj Zhoř).

Skoková soutěž st. „ZL" (32 účastníků): 1. Vítovcová Leona a JOHANKA 9 (Jezdecký klub Jiřičná), 2. Hladíková Gabriela a DELAWI (TJ Jezdecký klub Klatovy-Luby), 3. Dardová Magdaléna a SOSEFA (SK Spálené Poříčí, o. s.).

Skoková soutěž st. „Dvoufázové skákání" (30 účastníků): 1. Zahoř Jan a CALITE (Pavel Zahoř), 2. Otradovec Roman a ARTEX 6 (Jezdecký klub Otradovec), 3. Bílková Klára a MEN OF HONOR (Jezdecký klub Plzeň).

Skoková soutěž st. „L**" (36 účastníků): 1. Metelková Andrea a DYNASTIE 1 (Sportovní stáj Lány-Vašírov, o. s.), 2. Macán Ondřej a DANCING QUEEN-M (Stáj Macán Chudenice o.s.), 3. Kostová Irena a ROCCO (Sportovní jezdecká stáj Kosta).

Skoková soutěž st. „S**" (13 účastníků): 1. Kůst Jaroslav a ERNESTO (Jezdecká společnost Domažlice), 2. Tříska Jan a MOTIVA II (Jezdecká společnost Luhov – Tříska), 3. Sušánková Jana a VIZANT (Jezdecká společnost PENKO).