„Turnaje, který byl součástí poháru Plzeňského kraje, se zúčastnilo sedm týmů z Klatov a Plzně a již od prvních výměn bylo patrné, že úroveň turnaje bude mnohem lepší než v minulém ročníku," uvedla za organizátory Eva Petrmichlová.

Družstva byla rozdělena do dvou skupin. Ve čtyřčlenné skupině zvítězila dvojice Denisa Velíšková, Kateřina Široká, která vyhrála všechny své zápasy 2:0. Na druhém místě skončily Petra Kadlecová a Petra Siegelová. Třetí místo vybojovaly Monika Altmanová s Olgou Weinfurterovou a čtvrté Marie Bohůnková s Terezou Kislingerovou, kterou kvůli zdravotním potížím musela v průběhu turnaje nahradit Jitka Bohůnková.

Druhou skupinu vyhrály také bez ztráty setu Bára Valková a Kateřina Plaubová. Po napínavém boji se z druhého místa mohla radovat dvojice Eliška Dudová a Veronika Virtová, které až na skóre o jeden bod porazily dvojici Eva Petrmichlová a Kristýna Šimáčková.

V semifinálových zápasech se spolu utkaly křížem první a druhé týmy ze skupin. V prvním zápase dvojice Velíšková, Široká porazila dvojici Dudová, Virtová 2:0. Stejným výsledkem pak dvojice Valková, Plaubová porazila Kadlecovou a Siegelovou. V zápase o 5. místo Altmanová a Weinfurterová zvítězily nad dvojicí Petrmichlová, Šimáčková 2:1.

„O 3. místo se spolu utkaly poražené týmy ze semifinále, tedy domácí klatovské dvojice Kadlecová, Siegelová a Dudová, Virtová. Nakonec zvítězily zkušenější Kadlecová, Siegelová 2:0 na sety. Ve finále se potkaly dosud neporažené plzeňské týmy Valková, Plaubová a Velíšková, Široká. V zápase byla k vidění spousta nádherných výměn a technických úderů. Zvítězila dvojice Valková, Plaubová 2:0," popsala boje o medaile Petrmichlová, která poděkovala všem zúčastněným za férovou hru a pozvala je na příští ročník.

Konečné pořadí:

1. Bára Valková, Kateřina Plaubová, 2. Denisa Velíšková, Kateřina Široká, 3. Petra Kadlecová, Petra Siegelová, 4. Eliška Dudová, Veronika Virtová, 5. Monika Altmanová, Olga Weinfurterová, 6. Eva Petrmichlová, Kristýna Šimáčková, 7. Marie Bohůnková, Tereza Kislingerová (Jitka Bohůnková).