Za pozornost stojí produktivita plzeňského brankáře Lukáše Němce, který nahrál na gól Michala Seidlera a ve 34. minutě gólman Interobalu zvyšoval na 3:0.

První gól utkání dal už v 5. minutě Adam Knobloch a o minutu později se prosadil Seidler. Další góly viděli diváci až v závěru duelu. Ve 34. minutě se trefil do prázdné brány České Lípy Němec a za dvě minuty uzavřel gólový účet Lukáš Rešetár – 4:0.

„Chtěli jsme do zápasu vstoupit rychlými góly, což se nám povedlo. Bohužel jsme nedokázali skóre navyšovat, ale dobře jsme bránili a nepouštěli soupeře do šancí. Výsledek nakonec odpovídá průběhu zápasu a jsme rádi, že jsme neinkasovali,“ řekl svazovému webu futsalista Interobalu Plzeň Dušan Künstner.

Olympik Mělník (modří) - Interobal Plzeň 2:12, 11. listopadu 2022.
FOTO: Interobal smetl dvanácti góly Mělník

Za hosty hodnotil zápas bývalý hráč Plzně Tomáš Abrham: „První poločas Plzeň držela míč na futsalkách, ale naše defenziva vydržela až na dva šťastné góly a do šatny se šlo za stavu 2:0. Druhý poločas bych řekl, že už nějaká šance z naší strany byla, ale nepadlo to tam. Poté se otevřela hra a Plzeň nás potrestala při hře bez gólmana,“ řekl svazovým stránkám Abrham.

Interobal vede ligovou tabulku. V pátek 25. listopadu od 20.30 hodin bude usilovat o další body na palubovce Rapidu Ústí nad Labem.

Interobal Plzeň 4

Česká Lípa 0

Poločas: 2:0. Diváci: 300.

Branky a nahrávky: 5. Knobloch (Křivánek), 6. Seidler (Němec), 34. Němec, 36. Rešetár (Seidler).

Sestava Interobalu: Vahala, Němec – Rešetár, Rick, Maur, Seidler, Künstner, Křivánek, Holý, Kozár, Štrajt, Knobloch, Buchta. Trenér: Marek Kopecký.

Interobal Plzeň (v pruhovaném) - Helas Brno, 28. října 2022.
FOTO: Interobal uštědřil Brnu kanára. Seidler dal hattrick