Na akci do České Lípy plavecký klub TJ Klatovy nominoval nejstarší aktivní závodnici Denisu Šlajsovou, která ve věkové kategorii od 25 do 30 let startovala ve třech disciplínách (50 a 100 metrů volný způsob a 100 metrů polohový závod).

Ve všech závodech Šlajsová zaostala pouze za soupeřkou z Univerzity Olomouc a pro klatovský klub vybojovala tři stříbrné medaile. Zároveň zvažuje i účast v příštím roce na mistrovství Evropy masters, které se uskuteční v Budapešti.

Žákovská a dorostenecká část plaveckého klubu TJ Klatovy se zúčastnila tradičního podzimního mítinku v Mariánských Lázních. Plavci zde získali celkem třináct medailových umístění v individuálních disciplínách a jednu ze štafetového závodu 4x 50 volný způsob mix, kde kvarteto Dulková, Vokáč, Novosádová a Panenka skončilo na bronzové příčce časem 1:53,86 minuty. Před klatovskou partou skončily pouze čtveřice ze Strakonic a Pardubic.

K nejúspěšnějším patřili v Mariánských Lázních dorostenci Julie Novosádová a Jan Panenka, když kromě podílu na štafetovém bronzu oba získali čtyři medaile v individuálních závodech. Letošního ročníku plaveckých závodů v Mariánských Lázních se zúčastnil rekordní počet 319 soutěžících z dvaadvaceti sportovních klubů České republiky.

Janoušek skončil třetí na mezinárodním turnaji ITF v Rakousku.
Janoušek skončil třetí na mezinárodním turnaji ITF v Rakousku