Nejhůře dopadl 39letý motorkář z Klatovska, který jel ve středu odpoledne na své yamaze ve směru od Klatov na Nýrsko. „Po projetí mírné pravotočivé zatáčky před obcí Lomec začal předjíždět a při zařazování mezi vozidla nesnížil dostatečně rychlost a narazil do zadní části před ním jedoucího vozidla. Muž po střetu spadl vpravo mimo vozovku a motocykl zůstal v levém příkopu," popsala nehodu Dana Ladmanová z klatovské policie a dodala, že muž, který je podle dostupných informací těžce zraněn, byl převezen do nemocnice. „Policisté z dopravního inspektorátu žádají cyklistu, který jel v uvedenou dobu po komunikaci, aby podal informaci na telefon 974 334 251 nebo 974 334 111," obrací se v souvislosti s nehodou na veřejnost Ladmanová.

Další dvě nehody se staly u Tužic. První ve středu ráno a jejím viníkem je 52letý muž z Horažďovic, který jel s Citroënem Berlingo od Nalžovských Hor na Zavlekov. „Před obcí Tužice, před nepřehledným horizontem na souvislé čáře počal předjíždět před ním jedoucí vozidlo a následně došlo v levém jízdním pruhu k bočnímu střetu s protijedoucím Fordem Escort," uvedla Ladmanová. Citroën přišel při střetu o zadní nápravu, převrátil se na pravý bok a skončil částečně v levém příkopu. Ford vyjel vpravo mimo silnici do příkopu a narazil do vzrostlého listnatého stromu. Uvnitř zůstal uvězněný 31letý muž. „Pomocí hydraulického zařízení jsme ho za asistence zdravotníků vyprostili," informovala krajská mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. Muž byl převezen do nemocnice, kde je hospitalizován.

Druhou nehodu u Tužic má na svědomí 20letý řidič z obce na Horažďovicku, který v noci ze středy na čtvrtek po projetí mírné pravotočivé zatáčky vjel se svým BMW vlevo mimo komunikaci, kde se auto převrátilo na střechu. Řidič utrpěl lehké zranění a byl převezen k ošetření do zdravotnického zařízení.