Proč je vám angličtina nepříjemná? Čeho se bojíte? Máte pocit neúspěchu nebo nedokonalosti? Měli byste si nejdříve odpovědět na tyto otázky. Odkryjete tak bloky, které vás svazují a brání posunu vpřed. A nejen v angličtině. Prokrastinace se promítá i do jiných oblastí života. Za odkládáním stojí i malá sebedůvěra. Jak již víte z předchozích dílů, motorem našeho snažení je dělat to, co nám přináší radost a vyhnout se všemu nepříjemnému.

Návštěva autoservisu
Seriál (Na)učte se anglicky: V autoservisu

Pokud nedáte vaší mysli signál, že to opravdu chcete , pak vaše podvědomí udělá všechno proto, aby vás od této činnosti odvrátilo. Udělejte si tedy z angličtiny radost. Najděte si na tomto každodenním zvyku něco pěkného, abyste se na ni těšili. Protože děláte něco, co jste si vybrali a co chcete. A pak se po každé chvilce s angličtinou navíc nějak odměňte.

Partnerem seriálu jsou Univerzita Jana Amose Komenského Praha a škola Jazykové kurzy TANDEM.CZ, která připravuje metodickou a jazykovou část projektu.

Štěkáte na špatný strom a proto se cítíte modře? Idiomy mohou potrápit i pobavit

Díky předplatnému jste získali celý seriál (Na)učte se anglicky. Další texty najdete ZDE. Těšit se můžete každý den na nové rady, zajímavosti, potřebná slovíčka i fráze.