deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION
Výběr regionů ČR Redakce Prahy Kateřina Rakúsová

Kateřina Rakúsová

Deník/Kateřina Rakúsová

Už odmalička mě bavilo psát. Ať už to byly slohové práce či články do školního časopisu, jednodušše jsem věděla, že si s písmenky rozumím. Představovala jsem si, jak jednou moje jméno najdu na stránkách novin a budu moct pro čtenáře psát články, které je budou bavit a ze kterých se něco zajímavého dozvědí. Jsem ráda, že se mi to díky Deníku splnilo. Moje práce je tak zároveň mým koníčkem.

Deník/Kateřina Rakúsová

Na střední škole jsem si usmyslela, že kromě toho, že budu lidi informovat, jim chci také pomáhat. Lidská mysl a všechny její zákoutí mě fascinují, proto jsem vystudovala psychologii společně se sociální antropologií. Ve studiu psychologie pokračuji dál na magisterském stupni.

Deník/Kateřina Rakúsová

Vůně kávy, příjemné a útulné prostředí a notebook s rozepsaným článkem. To je moje. Jsem typický kavárenský povaleč. Kromě toho bych chtěla také procestovat svět, baví mě počítačové a deskové hry, hudební festivaly a dobré knížky.

< Předchozí
1 z 3
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: