Těšit se můžete na všechny nejzásadnější hity v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je například houslista Vojta Lavička.

„Naše kapela byla skoro dvacet let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťový kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům,“ okomentoval zrod nápadu zpěvák Honza Homola. Každý z kapely měl za úkol se na tour naučit na nový nástroj, proto uvidíte netradičně Matěje hrát na ukulele, Jirku na basu, Honza vyzkouší roli bubeníka a Fenek se naučil písně na valchu, harmoniku nebo na pozoun.

Ilustrační foto
Jelen v návštěvnickém centru na Šumavě zranil turistu. Bude zastřelen

„Vstupenky na koncert jsou již v prodeji. Zakoupit je můžete jak v našem předprodeji, tak samozřejmě i on line na našich webových stránkách www.divadlo.klatovynet.cz. Koncert začíná v 19.30 hodin,“ informovala Deník ředitelka Stálé divadelní scény Klatovy Simona Sýkorová.

Ještě před startem turné, které vypukne v březnu, se část kapely Wohnout vydala do Afriky objevovat krásy Keni, navštívit malou nemocnici Itibo a hlavně natočit videoklip. Ten má podpořit sbírku na koupi dýchacího přístroje právě do nemocnice Itibo. 

Masopust v Habarticích 2018
FOTO, VIDEO: Čarodějnicím se v Habarticích kouřilo z kotlíku