Netradičně lidé nestáli a netancovali až u pódia, ale seděli a poslouchali. To však na zážitku nic neubralo.

Koncert zahájila svými písničkami Katarína Knechtová, která je hostem turné Davida Kollera. Předvedla také znalosti o Sušici, které si nastudovala, než tam přijela.

„Katka chtěla jet na akustické koncerty sama a řešilo se to v naší agentuře, a tak jsme si řekli, že by mohlo být pro všechny hezké zazpívat si na jednom koncertě na jednom pódiu. Má krásný hlas a solidní písňový základ," vysvětlil účast Kataríny Knechtové na turné Koller.

Zpěvačka sklidila velký aplaus, který se rovněž strhl, když se na pódiu objevil Koller. Z jeho úst zazněly písně z jeho třech sólových alb i písně skupiny Lucie, Pusy a Kollerbandu.

Při některých písních si lidé podupávali do podlahy, při jiných pobrukovali jejich slova. Každý píseň byla odměněna velkým potleskem. „Byl to velký zážitek. Katarína má opravdu krásný hlas, bylo příjemné ji vidět naživo. Byla i vtipná, když zmiňovala historii Sušice. No a David Koller, to je prostě krásný chlap s jedinečným hlasem. Užila jsem si tenhle koncert," řekla Barbora Málková.

Na otázku, jaké koncerty má David Koller raději, zda akustické, nebo rockové, odpověděl takto: „Hádejte, které teď? Ty akustické koncerty mají svůj život a každý je jiný, tak se z toho těšíme."