Na obou stranách předvedli výtečný výkon gólmani. U domácích Krs, u hostů Tábor.

Hokejisté TJ Sušice mají velkou marodku, a tak nakonec k utkání do Písku se Sokolem Radomyšl vůbec neodjeli. Domácímu Sokolu byl připsán kontumační výsledek 5:0 a 2 body. Radomyšl vede s 23 body a skóre 85:37 s přehledem tabulku a kráčí za celkovým vítězstvím.

Z našich zástupců si polepšil Start Luby, který poskočil na 4. příčku s 10 body a skóre 40:48. Pátá je Sušice s 8 body a skóre 42:52, tabulku zatím na 6. místě uzavírají Horažďovice se 7 body a skóre 45:64. Sušice a Luby mají k dobru odložený vzájemný zápas.

Luby – Horažďovice 2:1

Domácí Start začal lépe. Již v 6. minutě byl v samostatném nájezdu faulován Hochmann, který v následném trestném střílení nedal precizním bekhendovým blafákem Táborovi v brance hostů šanci. Horažďovice přijely bez několika hráčů, a tak se do ofenzivy moc netlačily, čekaly spíše na brejkové příležitosti. V 15. minutě se jim podařilo vyrovnat v přesilové hře, když Vovčko usměrnil nahrávku Fundy za záda lubského gólmana Krse.

I ve druhé třetině pokračovali oba brankáři ve výborných výkonech, prosadit se dokázal až ve 37. minutě lubský kapitán Radek Pikhart. Ten zúročil dobrou práci celé pětky v útočném pásmu a po přihrávce Rajšla poslal Luby do vedení 2:1.

Stejný obrázek pokračoval i ve třetí třetině. Oba gólmani, doslova čarovali, zneškodnili řadu vyložených šancí, skóre se neměnilo. Blízko k vyrovnání měli hosté v samém závěru, kdy hráli opět přesilovku, ale nevyužili ji. V okresním derby tak opět neuspěli, a to již potřetí.

Třetiny: 1:1,1:0, 0:0. Branky: Hochmann (TS), R. Pikhart – Vovčko. Rozhodčí: O. Pressl – Nejdl, Kosnar. Vyloučení: 3:5.

Radomyšl – Sušice 5:0 kontumačně. Hosté kvůli marodce nepřijeli na zápas.

POZVÁNKA

V dalším kole se hrají všechny zápasy na zimním stadionu ve Strakonicích. V sobotu 10. ledna v 16 hod. hraje CZ Lease s TJ Sušice, v neděli 11. ledna od 16 hodin hrají Horažďovice s Radomyšlí a od 17.30 hodin Katovice s Luby.

Karel Šot