Milevsko – Klatovy 3:1

Všechny tři dosavadní zápasy obou týmů v této sezoně byly vyrovnané a vždy se radovali domácí. I tentokrát začalo lépe domácí mužstvo, tedy Milevsko, které již ve 4. minutě poslal do vedení Drda, jenž dorazil ránu Nikodéma od modré. Zbytek třetiny byl vyrovnaný a příliš hokejové krásy nenabídl.

Druhou třetinu začali lépe hosté, kteří Milevsku oplatili první gól stejnou mincí, když ránu Maxy od modré dorazil Pavlis. I poté byli hosté lepší a vypracovali si několik tutovek, jenže ani jednu nedokázali proměnit. To domácí byli mnohem produktivnější a v polovině zápasu šli opět do vedení.

Do třetí části hry šli Klatované s jasným cílem zápas otočit. Byli lepší než domácí, ale opět se jim lepila smůlu na hokejky. A když se chtěli tři minuty před koncem nadechnout k závěrečnému náporu, přišlo přísné vyloučení Pavlise. Pak už to byla ze strany hostů křeč, kterou v poslední minutě Milevští potrestali třetí brankou.

„Měli jsme vyhrát a přivézt tři body. Jenže když nedáte góly, tak nevyhrajete. S jedním gólem se prostě nevyhrává. Na druhou stranu si neumíme ohlídat dorážky a dostáváme z nich góly, to nás hodně trápí," řekl Deníku po utkání klatovský kouč Radek Mužík

Třetiny: 1:0, 1:1, 1:0. Branky a nahrávky: 4. Drda (Nikodém, Procházka), 30. Markulinec (Homolka, Štych), 60. Homolka (Urbanec, Nikodém) - 22. Pavlis (Maxa, Zeman). Rozhodčí: Luczków- Beránek, Marek. Vyloučení: 3:4.

SHC Klatovy: Kůdela (Rückl) - Mrázek, Martinec, Zeman, Farný, Herr, Blumentrit, Rajal, Topinka, Bernad, Pouska, Němec, Maxa, Pavlis, Pitel, Vondryska, Vizinger, Kodýtek, Nauš.

Hokejisté Klatov mají před sebou v základní části už jen dva zápasy – 23. 2. v Sokolově a 27. 2. doma s Bílinou.