V zápase padl jediný gól, a to do klatovské branky.

HC Klatovy B – HC Rebel Nejdek 0:1

Zápas se od úvodní minuty hrál ve vysokém tempu. Klatovští si byli vědomi síly soupeře, takže vycházeli ze zabezpečené obrany. To se jim úspěšně dařilo po celou první třetinu, takže hosté v ní neměli výraznější šanci. Domácí si několik slibných šancí dokázali vypracovat, ale většinou byly zakončeny střelou ze střední vzdálenosti, se kterými si hostující gólman dokázal poradit. Největší šanci měl domácí Mrázek, který se z pozice obránce dokázal dostat do samostatného úniku. Při zakončení byl faulován a rozhodčí tak nařídil trestné střílení. Na gólmana hostů se mu ale vyzrát nepodařilo.

Do druhé třetiny vstoupili aktivněji hosté. Domácí se do hry dostávali pomaleji, ale od poloviny třetiny už byl obraz hry opět vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách.

Také vstup do třetí třetiny vyšel lépe hostům. A ti toho dokázali gólově využít. Po dvaceti vteřinách hry se po závaru před brankou dostal se štěstím k vyhazovanému puku Danyo a přesnou střelou do horního růžku dostal hosty do vedení. Domácí inkasovaný gól nepoložil a snažili se o vyrovnání. Dokázali si vytvořit několik slibných šancí, které většinou končili skrumáží před brankou hostů. V ní ale dominovali hostující obránci, kteří dokázali prostor před vlastním gólmanem vyčistit. „Velkou šanci k vyrovnání jsme měli minutu a půl před koncem, kdy byl vyloučen hostující hráč. Odvolali jsme gólmana, ale vyrovnat se nám nepodařilo," popsal dramatický závěr utkání Václav Nauš z vedení klatovského týmu.

Třetiny: 0:0, 0:0, 0:1. Branka: Danyo. 

Sestava HC Klatovy B: Šproch – Mrázek, Juráň, Nejdl, Farný, Bouček, Maxa, Kuželík, Babka O., Zahálka, Hochman, Turhobr, Pech, Kosnar.

Ostatní výsledky: Chotíkov – Pubec Plzeň 8:6, HK Rokycany – Stadion Cheb 19:2, Kaznějov – Meteor Třemošná 6:3.

Ve druhém kole zajíždí klatovská rezerva do Třemošné, kde se v sobotu 25. října od 17 hodin střetne s tamním Meteorem.