Deník region
1/4 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Popis

Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.

Zdroj: Shutterstock

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
Popis

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.

Zdroj: Shutterstock

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.
Popis

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.

Zdroj: Shutterstock

Doporučujeme vám
Basketbal, ilustrační snímek.

Basketbal do škol! Věřím, že děti více přimknou ke sportu, přeje si trenér

SK Volejbal Klatovy (modré dresy), ilustrační snímek.

Volejbalistkám se dařilo. Áčko veze z Plzně čtyři body, záloha byla stoprocentní

Maškarní bál s Culinkou

GALERIE: Culinka to na maškarním rozjela se Sněhurkou i Spidermanem

Požár sklepních kójí v Klatovech.
Přehrát video

Hasiči vyjížděli k požáru sklepů, správný postup lidí zabránil rozšíření ohně

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.