„Jsme rádi, že se vymyslela tahle akce a mohli jsme dětem udělat radost. Doufám, že je dárky potěšily,“ uvedl Lukáš Kalvach na klubovém webu za kabinu Viktorie.

Do dětského domova v Plzni na Skvrňanech vyrazil Kalvach s dárkovými taškami, které byly plné dobrot a dalších pozorností v podobě podepsaných dresů, kartiček hráčů nebo viktoriánských miniballů, aby dětem zlepšil jejich sváteční den.

Atleti Škody Plzeň se zlatými medailemi z Evropského poháru mistrů.
Škodovka posílila. Přišla i mistryně ČR Sičaková

„Děkujeme moc za dárky a za vše, co pro nás děláte. Děti se těší, až budou běhat v dresech. Všichni si musíme Velikonoce užít a statečně projít tímto těžkým obdobím,“ reagovala zástupkyně ředitelky dětského domova Domino Dagmar Frouzová. „Snad se ve zdraví zase brzy potkáme na zápase,“ vzkázala všem fanouškům plzeňské Viktorie.

„Domluvili jsme se s dětským domovem a jejich paní ředitelkou, co je potřeba a čím bychom popřípadě mohli pomoci. Na Velikonoce se kvůli současné karanténě děti nedostanou domů a rodiče je nemohou navštívit, tak se klub rozhodl, že přinese velikonoční pomlázku a dárky,“ doplnil Zdeněk Psotka, sportovní ředitel FC Viktorie Plzeň.