Odchovanec příbramského fotbalu prošel ve své kariéře několik ligových klubů. Kromě svého domovského celku si zahrál za Mladou Boleslav, České Budějovice, Spartu a naposledy za Brno. Devět utkání odehrál také ve slovenském Ružomberoku.

„Strašně moc se na angažmá ve Viktorce těším. Chtěl bych vyhrát titul a zahrát si evropské poháry, nejlépe Ligu mistrů," řekl Řezníček bezprostředně po podpisu smlouvy. Z plzeňské kabiny se již zná s Martinem Zemanem, se kterým působil v Příbrami. „O Viktorce mi říkal jen samé pozitivní věci."

Nejpovedenější ročníky zažil právě v Brně, kde v minulé sezoně dal 13 branek a v té letošní 7. Řezníček je po Marku Bakošovi, Davidu Lafatovi a Milanu Škodovi čtvrtým nejlepším ligovým střelcem mezi aktivními hráči, když ve 224 zápasech dal dohromady 56 gólů. „Přichází s pověstí střelce, v Brně se mu dařilo. Je to velmi kvalitní útočník a když dostane prostor, umí soupeře potrestat. Věříme, že se mu u nás bude dařit," řekl generální manažer klubu Adolf Šádek. „Strašně moc se těším na fanoušky. Chtěl bych, aby chodili dál v takovém počtu, ve kterém chodili vždycky. I z pozice soupeře si tu atmosféru člověk užíval," doplnil Jakub Řezníček.

Daniel Kolář během bujarých oslav titulu Viktorie Plzeň
Daniel Kolář se vrací do Viktorie. Podepsal dvouletou smlouvu

„Jakub potvrzoval v Brně svoji vysokou kvalitu, také v právě skončené sezóně si přes nevýrazné výsledky Zbrojovky připsal sedm branek. Plzeň je pro něj další vyzvou, klub má každoročně vysoké ambice doma i v zahraničí a o Jakuba hodně stál. Věřím, ze Jakub se dokáže prosadit i v kádru Viktorie," uvedl Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která hráče zastupuje.​