Na těžkém terénu viděla hrstka diváků západočeské derby. Ve sledované kategorii starších dorostenců, ve které se rozhoduje o postupu a sestupu, skončil duel dvou sousedů v tabulce dělbou bodů. Hostující Vejprnice tak zůstaly v tabulce na sedmém místě a domácí Klatovy s dvoubodovým odstupem otevírají osmým místem pořadí účastníků divize ve druhé polovině tabulky.

Klatovský mladší dorost držel ještě v první půli přijatelný výsledek, ale druhá část zápasu už vyzněla brankově zcela jednoznačně pro čtvrtý celek průběžného pořadí, Klatovy ukončily podzimní část soutěže na jedenáctém místě.

Klatovy – Vejprnice

STARŠÍ DOROST: 3:3 (0:1). Poslední utkání v domácím prostředí se hrálo na podmáčeném terénu, který hráčům komplikoval kombinaci. Domácí byli v úvodu utkání aktivnější, přesto šli do vedení ve 24. minutě po rohovém kopu hosté. V 57. minutě zvýšil po samostatné akci Rada na 2:0. Domácí György v 60. a 65. minutě poprvé hlavou a poté střelou k tyči srovnal na 2:2. O minutu později po trestném kopu ze strany poslal hosty do vedení hlavou Štýs. V 82. minutě po centru Lávičky srovnal hlavou Meszáros. Domácí mohli vyhrát, Lávička, Bouberle šli sami na brankáře, vychytal je hostující brankář a technická střela Meszárose šla těsně vedle. Branky Klatov: György 2, Meszáros; rozhodčí: Mokrusch; ŽK: 1:2; diváků: 50. Sestava Klatov: Lorenc - Zahradník, Janda, Lávička, Bouberle - Sýkora (46. Veselka), György, Meszáros, Adamka - Rejthar, Pavlík (70. Kazmirčík).

MLADŠÍ DOROST: 1:5 (1:2). Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu a za nepříznivého počasí. Hosté šli do vedení 0:2 dvěma slepenými góly ve 13. minutě. Nejprve padl gól po rohu hlavou a hned po rozehrání ze středu po chybě obrany po brejkové situaci. Domácí snížili ve 33. minutě na 1:2 Čiperou z pokutového kopu po faulu na Schwarze. Domácí snahu o vyrovnání zmrazila rychlá branka hostů ve 45. minutě a následně nešťastný vlastní gól domácích ve 48. minutě. V 53. minutě hosté přidali pátou branku a utkání bylo rozhodnuto. Za tohoto stavu hosté polevili a málem na to doplatili: domácí se dostali v rozmezí mezi 46. a 49. minutou do třech vyložených šancí. Urban, Kološ, Schwarz bohužel ani jednu neproměnili. Branka Klatov: 33. Čipera z PK - Grubnar, Mezere, Multrus, Kadlec 2; rozhodčí: Mokrusch; diváků: 20. Sestava Klatov: Korba – M. Brož, Kazmirčík, Čipera, Tokár, Kološ, Šnour, Skala (55. J. Brož), Uruba (41. Janda), Urban, Schwarz.