Křimice-Pačejov 1:3

Po středeční remíze v úvodním barážovém střetnutí odjížděl Pačejov do Křimic s vědomím, že nemá co ztratit, že může jen překvapit. A snad právě toto bylo tím rozhodujícím faktorem v sobotní odvetě. Zatímco domácí museli, hosté jen mohli. V prvním poločase se hrál oboustranně kvalitní vyrovnaný fotbal. Ve 35. minutě putoval míč po ose Hlůžek – Kubaň – Klásek – Ticháček a posledně jmenovaný poslal Pačejov do vedení.

Po změně stran se překvapivě nápor domácích nedostavil a byli to naopak hosté, kteří aktivní hrou kontrolovali vývoj zápasu. Odměnou jim byl další gól v křimické síti. V 58. minutě pěkně přihrál Kolářík Ticháčkovi, který efektně přehodil brankáře. V 80. minutě Křimice snížily, když rozhodčí odpískal přísný pokutový kop, který proměnil Kohout. Dvě minuty nato byl hostům po druhé žluté kartě vyloučen střelec Ticháček a Křimice se nadechly k závěrečnému náporu. Ten však utnul v 89. minutě Mrázek, který zkušeně zvýšil na 3:1 pro hosty a rozhodl o jejich naprosto zaslouženém vítězství a senzačním postupu do 1.A třídy.

„Hráči touto cestou děkují všem svým fanouškům, kteří je ve velmi početné sestavě přijeli do Křimic povzbudit," uvedl za klub Tomáš Cihlář.

Poločas: 0:1. Branky: Kohout (PK) – Ticháček 2, Mrázek. Rozhodčí: Cihlář, Kastl, Rubáš, Szikszay. ŽK: 1:7. ČK: 0: 1 (Ticháček). Diváků: 100. ⋌(ki, tc)