Ty půjdou do prodeje ve čtvrtek po poledni a přednostní právo nákupu mají tradičně majitelé permanentních vstupenek. Vedle toho pro ně klub připravil i dvacetiprocentní slevu.

Balíčky na všechny tři zápasy se budou prodávat ve čtyřech cenových kategoriích – za 9200, 6840, 3880 a 3280 korun. „Hrozně se na zápasy těšíme a věříme, že to bude odměna i pro všechny naše příznivce,“ prohlásil za kabinu kapitán Lukáš Hejda.

Ihned po losu se strhla po vstupenkách obrovská poptávka, podle zájmu by se jedenáctitisícová Doosan Arena vyprodala několikrát. Je tedy jasné, že ne na každého se dostane.

I proto klub opět vsadil na právo přednostního nákupu pro permanentkáře. „Naším cílem je, aby právě naši dlouhodobí fanoušci měli možnost u těchto zápasů být. Vedení klubu se rozhodlo i pro výrazné cenové zvýhodnění oproti běžné ceně,“ upřesnil mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.

Každý z nich si oproti své permanentce může zakoupit jeden balíček vstupenek právě na své místo. Pokud si chce zvolit nižší cenovou kategorii, bude mu nabídnuto z volných kapacit. Tuto změnu lze provést pouze přímo na pokladně či na telefonické lince centra Plzeňské vstupenky, která je na čísle +420 277 012 677 k dispozici každé pondělí až pátek od 8 do 17 hodin.

Utkání FC Viktoria Plzeň - FC Barcelona v roce 2011 v pražském Edenu. V pozadí Václav Pilař.
PŘEHLEDNĚ: Kdy Plzeň hraje Ligu mistrů, jak se dostat na velkokluby

Přímo na pokladně lze samozřejmě zakoupit balíčky i oproti permanentkám, které přinesete od svých kamarádů a známých, zde je to limitováno na pět permanentek na osobu.

Jako pro každý evropský duel dochází k blokaci sektorů T9 a S8 na protilehlé a části sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelům permanentek z těch sektorů budou opět předvybrána náhradní sedadla, případně se budou moci vybrat z nabídnutých variant přímo na pokladně či na zákaznické lince Plzeňské vstupenky.

„Pokud by nebyly využity všechny rezervace, nabídne klub do volného prodeje vstupenky na jednotlivé zápasy. O všem budeme včas informovat,“ doplnil mluvčí plzeňské Viktorie.